Careers

Careers

Extrufood is ‘s werelds toonaangevende specialist in het ontwikkelen en produceren van extrudeermachines en randapparatuur voor de zoetwarenindustrie. Extrufood staat bekend om de unieke continue productielijnen en op maat gemaakte componenten, zoals kook-, meng- en vormextruders, Diemixen®, meerkleurige matrijzen en roterende matrijzen. Deze producten worden door toonaangevende snoepgoedproducenten over de hele wereld gebruikt. Extrufood is wereldwijd actief en is gevestigd in Zwaag (Hoorn Noord), vlak bij de A7.

CNC / Conventioneel Draaier

OVER EXTRUGROUP / DE FUNCTIE

We zijn op zoek naar een nieuwe CNC / Conventioneel Draaier. Heb je al enige kennis gemaakt met dit vak en ben je op zoek naar een leuke, nieuwe uitdaging? Reageer dan meteen! Je komt terecht in een zeer enthousiast, ambitieus en gezellig team!

 

WAT GA JE DOEN?

Als CNC / Conventioneel Draaier heb je de beschikking tot een conventionele draaibank én een net nieuw aanschafte Teach-In, computer-gestuurde, draaibank. Je kiest welke draaibank je gebruikte passend bij de klus met bijbehorende gereedschap, bewerkingsvolgorde en verspanningscondities. Tevens maak je zélf de programma’s voor de Teach-In draaibank. Voor deze mooie positie zit je op de details, werk je nauwkeurig en je hebt een echte Westfriese aanpakkersmentaliteit.

 

WAT KAN JE?

Technisch inzicht en nauwkeurigheid is op jouw lijf geschreven, ben je een echte teamspeler en ben je vooral proactief.

 

Verder:

Vind je techniek leuk!

Heb je technische ervaring door werk en/of scholing verkregen

Heb je zin om te leren

Woon je in de omgeving van Hoorn, Noord-Holland

 

 

EN DAN WIJ

Wat wij jou te bieden hebben? Een dynamische, professionele werkomgeving in een internationale setting met een aantrekkelijk salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden in een prettige werksfeer. En altijd een volle schaal snoep op tafel natuurlijk. We betalen uitstekend en vaak eindigen we de week altijd met een gezellige donderdag- of vrijdagmiddagborrel.

Dus ben jij de persoon die in elk probleem een oplossing ziet en kan jij die uitdaging aan, dan zien we je cv en motivatie graag in onze mailbox!