Careers

Careers

Extrufood is ‘s werelds toonaangevende specialist in het ontwikkelen en produceren van extrudeermachines en randapparatuur voor de zoetwarenindustrie. Extrufood staat bekend om de unieke continue productielijnen en op maat gemaakte componenten, zoals kook-, meng- en vormextruders, Diemixen®, meerkleurige matrijzen en roterende matrijzen. Deze producten worden door toonaangevende snoepgoedproducenten over de hele wereld gebruikt. Extrufood is wereldwijd actief en is gevestigd in Zwaag (Hoorn Noord), vlak bij de A7.

CNC / Frezer

OVER EXTRUGROUP / DE FUNCTIE

We zijn op zoek naar een nieuwe CNC Frezer. Heb je al eens kennis gemaakt met dit vak en ben je op zoek naar een leuke, nieuwe uitdaging? Reageer dan meteen! Je komt terecht in een zeer enthousiast, ambitieus en gezellig team!

 

WAT GA JE DOEN?

Als CNC Frezer heb je de beschikking tot verschillende CNC-freesbanken en programmeer je met ONE CNC. Je kiest welke freesbank je gebruikt passend bij de klus, kiest het bijbehorend gereedschap en bepaalt de bewerkingsvolgorde en verspaningscondities. Tevens maak je zélf de programma’s voor de freesbank. Voor deze mooie positie zit je op de details, werk je nauwkeurig en heb je een echte West-Friese aanpakkersmentaliteit.

 

WAT KAN JE?

Technisch inzicht en nauwkeurigheid is op jouw lijf geschreven, ben je een echte teamspeler en ben je vooral proactief.

 

Verder:

Vind je techniek leuk!
Heb je technische ervaring door werk en/of scholing verkregen
Heb je zin om te leren
Woon je in de omgeving van Hoorn, Noord-Holland

 

 

EN DAN WIJ

Wat wij jou te bieden hebben? Een dynamische, professionele werkomgeving in een internationale setting met een aantrekkelijk salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden in een prettige werksfeer. En altijd een volle schaal snoep op tafel natuurlijk. We betalen uitstekend en vaak eindigen we de week altijd met een gezellige donderdag- of vrijdagmiddagborrel.

Dus ben jij de persoon die in elk probleem een oplossing ziet en kan jij die uitdaging aan, dan zien we je cv en motivatie graag in onze mailbox!